22

MAY

Jari Stappaerts wint zwemloop te Hofstade

Jari Stappaerts werd 1e in de zwemloop te Hofstade. Hij verbeterde zijn persoonlijke besttijd in de 100m zwemmen met 2 seconden (nieuwe besttijd 1'31") en kwam met een voorsprong van 6 seconden uit het water. Die voorsprong diepte hij in de 750m lopen verder uit naar 14 seconden.

Gepost door: Duatlon-triatlon

21

MAY

Jan Petralia wint duatlon van Pittem

Gisteren was er de 2 editie van de duatlon in Pittem. Jan Petralia was onze duatleet aan de start en hij deed dit met verve.Hij won de duatlon.

Gepost door: Duatlon-triatlon

21

MAY

Glen Laurens wordt 10e op het EK Powerman

Vandaag was er het EK Powerman te Sankt-Wendel. Glen Laurens werd er knap 10e en eindigde zo als 2e Belg.

Gepost door: Duatlon-triatlon

14

MAY

Kaat Van Eynde 4e in 1/8e triatlon te Geel

Vandaag stonden Thomas Derboven en Kaat Van Eynde aan de start van de 1/8e triatlon te geel. Thomas kwam als 42e uit het water en begon dan aan zijn inhalingstocht tijdens het fietsen. Deze inhaalrace zette hij verdertijdens de afsluitende 5km in het lopen om dan als 16e over de finish te komen. Kaat kwam bij de dames als 1e uit het water. Ze begon dan ook op kop aan de 20km fietsen (niet stayeren). Uiteindelijk kwam ze als 4e in de wissel en dit was ook aan de finish haar plaats. Ze eindigde als 4e niet zo ver van de 3e podiumplaats.

Uitslag volgt - Foto's

Gepost door: Duatlon-triatlon

13

MAY

Liesbeth Leysen op het podium in 70.3 te Mallorca

Vandaag was er de 70.3 triatlonwedstrijd te Mallorca. Voor de 1,9km zwemmen, 90km fietsen en afsluiten met een halve marathon te lopen, hadden we met Pieter Heemeryck en Liesbeth Leysen 2 Domo-Scott-atleten aan de start. Pieter had goed gezwommen en begon als 1e te fietsen. Hij hing nog in 3e positie als hij na 80km lek reed (game over....startnummer 13). Liesbeth was als 7e van haar categorie uit het water gekomen en reed daarna naar de 3e plaats. Deze plaats gaf ze niet meer af en zo kwam ze na 5u07"52 als 3e over de finish!!!

Uitslag

Gepost door: Duatlon-triatlon

0 || 0 - 1 - 2 - 3 - 4