20

AUG

Jan Petralia 8e op het WK duatlon te Canada

Gisteren was het WK duatlon standard distantie te Canada. Hier stond met Jan Petralia een Domo-Scott-atleet aan de start. Jan deed het dan ook zeer knap en eindigde als 8e.
Gepost door: Duatlon-triatlon

14

AUG

Winst voor Jari Stappaerts in Ironkids te Maastricht

Winst voor Jari bij Ironkids te Maastricht in slechte weersomstandigheden. 1300 meter lopen en 5 KM fietsen samen met zijn grootste rivaal. Daarna nog 700 m lopen begonnen met een kleine voorsprong en deze  verder uitgebouwd. Hiermede ook winnaar van het ironkid klassement voor Limburg  (BE + NL).

Gepost door: Duatlon-triatlon

9

AUG

Triatlon Rijkevorsel

Zaterdag was er de triatlon te Rijkevorsel. Met Evi Vandewalle,Thomas Derboven en Wim De Voeght stonden er 3 Domo-Scott-atleten aan de start. Thomas werd er 14e, Wim 154e en Evi 219e (22e dame).

Uitslag - Foto's

Gepost door: Duatlon-triatlon

29

JUL

Manon Mariën 5e op haar 1e BK triatlon

Vandaag was er in Sint-Laureins het BK jeugdtriatlon. Manon Mariën zwom, fietste en liep naar een mooie 5e plaats. Siebe Philips eindigde rond plaats 30.Verdere info volgt...

 

Gepost door: Duatlon-triatlon

29

JUL

Jari Stappaerts wint zwemloop te Bilzen

Jari Stappaerts was als 1e uit het water, maar in de wissel liep het even mis. Hij had de verkeerde borstnummer genomen en zelfs de schoen van een concurent. Terug uitdoen en zijn eigen spullen nemen was de boodschap. Toch vertrok Jari nog als 1e aan het afsluitende lopen.Hij stond de kop dan ook niet meer af en won de zwemloop.

Gepost door: Duatlon-triatlon

0 || 0 - 1 - 2 - 3 - 4