BK sprintduathlon in Hulshout 07 september 2013

 

AFGELAST wegens werkzaamheden op parcours

Welkom op de pagina van het BK Sprintduathlon te Hulshout.

Met grote spijt moeten we meedelen dat het BK sprintduatlon van zaterdag 7 september afgelast zal worden wegens werkzaamheden op het parcours. Hierdoor kan de veiligheid van de atleten/renners niet gegarandeerd worden.

Atleten die zich al ingeschreven hebben en inschrijvingsgeld betaald hebben kunnen contact opnemen met Gerry Verhaert via gerryverhaert@telenet.be (vermeld in je mail - inschrijving/annulatie BK duatlon - naam - adres - geboortedatum - rekeningnummer)

Alvast dank voor het begrip.

BK Sprintduatlon 2013 in Torhout

Na het recent annuleren van de duatlonwedstrijd in Hulshout had de organisatie van de Memorial Benny Vansteelant uit Torhout een aanvraag ingediend om alsnog het BK Sprintduatlon 2013 te organiseren op 22 september. Deze wedstrijd was reeds geselecteerd voor de Flanders Cup (A-series) en aangezien er geen andere aanvragen waren van Waalse of Vlaamse organisaties, heeft de selectiecommissie van de BTDF positief advies gegeven aan Torhout voor deze titel.

Atleten die zich dus nog willen inschrijven voor het BK Sprintduatlon 2013 kunnen terecht via www.memorialbennyvansteelant.be