3e Avondcross Grote prijs GERAL

Zaterdag 07 januari 2017
 

07 januari 2017, onthoud goed die dag, want op die dag is Hulshout het centrum van de provincie in de atletiekwereld. Inderdaad, het is alweer een jaartje geleden. Voor de 44e keer sturen we de meisjes, jongens, dames en heren het veld in. Er staan reeds grote namen op de erelijst en onze veldloop blijft nog steeds groeien.

Dit jaar hebben we opnieuw gekozen om een avondcross onder kunstlicht in te richten.  De voorbije jaren stond de Belgische top aan de start staan, maar dit jaar focussen we op onze eigen atleten aangevuld met enkele Belgische toppers.

Er zullen tal van jeugdatleten van de club aan de start staan en is het moeilijk om iedereen bij naam te noemen, want dan zouden we er misschien enkele overslaan. Maar toch kijken we speciaal uit naar onze benjamins en pupillen met Jari Stappaerts, Rune ’S Jongers e.a.  Bij de cadetten is het uitkijken naar Manon Mariën. Deze atleetjeswisten de voorbije wedstrijden enkele overwinningen en podiumplaatsen te behalen en willen dit overdoen voor eigen volk. Bij deze allen veel succes in je eigen wedstrijd. 

Bij de senioren heren springen vooral de namen van onze eigen atleten in het oog. Pieter Heemeryck, Belgisch kampioens Sam Valgaeren en Glen Laurens behaalden bij de senioren de voorbije winter al enkele overwinningen en ereplaatsen in de regionale veldlopen.  Bij de vrouwen is het uitkijken naar Liesbeth Monsecour en Liesbeth Leysen, maar net zoals bij de jeugd is het weer moeilijk om iedereen bij naam te noemen zonder iemand te vergeten. 

Palmares

Uurschema 2017

Parcours 2017

Uitslag (verschijnt later op de avond - na de wedstrijden)