31

JUL

Koen Heremans wint in Baal

Deze avond was het koers van de VWV te Baal. Koen Heremans ging 3 ronden voor het einde met 2 in de aanval. Ze werden in de laatste ronde terug gegrepen. Maar Koen won toch nog oppermachtig de massasprint. Daarna reed Koen nog een groot deel mee met de liefhebbers. Hier was ook Wim De Vries van de partij. Ook hier werd het een massasprint. Wim reed de koers uit maar sprintte niet mee
Gepost door: Wielrennen

30

JUL

Liesbeth Monsecour wint bosloop in Tessenderlo

Er was vandaag weer de bosloop te Tessenderlo. Liesbeth Monsecour werd 13e in totaal op de 4km. Ze won de wedstrijd bij de dames. Sandra Van Steen, die haar wederoptreden maakte, eindigde als 4e dame. Filip Van Den Brande werd 30e op de 13,7km en Bruno Wijnsaus werd hier 95e.
Gepost door: Atletiek

29

JUL

Manon Mariën 5e op haar 1e BK triatlon

Vandaag was er in Sint-Laureins het BK jeugdtriatlon. Manon Mariën zwom, fietste en liep naar een mooie 5e plaats. Siebe Philips eindigde rond plaats 30.Verdere info volgt...

 

Gepost door: Duatlon-triatlon

29

JUL

Jari Stappaerts wint zwemloop te Bilzen

Jari Stappaerts was als 1e uit het water, maar in de wissel liep het even mis. Hij had de verkeerde borstnummer genomen en zelfs de schoen van een concurent. Terug uitdoen en zijn eigen spullen nemen was de boodschap. Toch vertrok Jari nog als 1e aan het afsluitende lopen.Hij stond de kop dan ook niet meer af en won de zwemloop.

Gepost door: Duatlon-triatlon

29

JUL

Pieter Heemeryck en Liesbeth Leysen winnen Ford Challenge te Praag

Vandaag was er de Ford Challenge te Praag. Met Pieter en Sander Heemeryck, Liesbeth Leysen en Wim De Vocht stonden er 4 vn onze triatleten aan de start van deze halve triatlon. Pieter kwam als 4e uit het water, fietste dan naar de kop en stond deze niet meer af. En prachtige overwinning voor Pieter. Sander werd in zijn eerste halve (en direct op internationaal niveau) knap 24e. Hij remonteerde na het zwemmen vele atleten. Liesbeth won weer in haar agegroup. Zo verzamelde ze al heel wat overwinningen en kan ze vol vertrouwen naar het WK. Wim De Voeght werd knap 33e in zijn agegroup.

Het Domo-Scott-team eindigde nog als 9e in de Relays met Frone Wouters, Willem De Hroef en Ben De Voeght.

Uitslag

Gepost door: Duatlon-triatlon

3 || 0 - 1 - 2 - 3 - 4