28

MAY

Koen Heremans wint in Mol-Rauw

Vandaag was het koers van de VWV in Mol-Rauw. Koen Heremans won er in de C-reeks. Het was al zijn 4e zege van het seizoen!

Gepost door: Atletiek

28

MAY

Evi Vandewalle en Jan Ver Elst op het podium in duatlon te Rijkevorsel

Gisteren was er de jaarlijkse duatlon te Rijkevorsel. Het werd door de hitte een zware editie. Evi Vandewalle deelde haar wedstrijd goed in en dit leverde haar een knappe 3e plaats op bij de dames. Jan Ver Elst was voorzichtig gestart, maar eindigde zeer sterk. Hij was 3e bij de masters 40+. Thomas Derboven had niet zijn beste dag en moest zelfs met krampen afrekenen. Hij vocht voor wat hij waard was en eindigde als 8e. Bij Gerry Verhaert liep het voor geen meter, hij gaf op nog voor de 1e wissel.

Uitslagen - Foto's

 

Gepost door: Duatlon-triatlon

27

MAY

Jan Petralia pakt zilver op het BK duatlon op de lange afstand

Vandaag moesten onze 2 duatleten Jan Petralia en Glen Laurens de grens over naar Almere (Nederland) voor het BK over de lange afstand. Jan was sterk vandaag en bood Odeyn nog veel weerwerk in het fietsen. Hij werd dan ook knap 2e Belg en pakte zo het zilver! Glen heeft de wedstrijd moeten staken.

Gepost door: Duatlon-triatlon

26

MAY

Jeugd presteert weer sterk te Duffel

Gisteren boden we ons met een piepkleine selectie jeugdatleten aan op de jeugdmeeting te Duffel. Onder de stralende zon zouden Quinten en Jasper van start gaan in de 1000 meter bij de pupillen jongens, even later zou Lotte van Espen het arme weer trotseren in de 600 meter bij de benjamins meisjes. 
 
Als eerst kwamen Quinten en Jasper aan de start, ditmaal een drukker bezette wedstrijd die werd opgedeeld in twee reeksen. (13 en 11 lopers). Zowel Quinten als Jasper starten in de eerste reeks. Na het startschot waren ze beiden goed weg, onze de lode zon durfde er echter precies niemand het initiatief nemen. Quinten trok toen resoluut naar de kop van de wedstrijd en bepaalde een strak tempo waarbij enkel De Block Jorre van AC Duffel kon volgen. Jasper vocht heldhaftig mee in de achtergrond voor elke plaats die hij waard was.
Na een knappe wedstrijd, verloor Quinten nipt de sprint voor de eerste plaats waardoor hij knap tweede werd in een tijd van 3:22.02. Wederom een kleine verbetering van zijn PR en een mooie podiumplaats.   
Jasper verloor iets verder de sprint voor de 5de plaats en werd zesde in een tijd van 3:35.09, ook voor hem is dit een kleine verbetering van zijn PR. 
 
Na lang wachten door een uitgelopen hoogspring wedstrijd van de pupillen meisjes, mocht Lotte Van Espen starten in de 600 meter Benjamins dames. Ze liep een verdienstelijk wedstrijd met enkel stevige tussenversnellingen die toch wel veel belovend zijn. Ze eindigde op een 10de plaats in 2:29.12. 

Uitslag - Foto's

Gepost door: Atletiek

25

MAY

Koen Heremans wint in Schriek

Vandaag werd er in Schriek gekoerst voor de VWV. Koen Heremans won er de wedstrijd in de C-reeks.

Gepost door: Wielrennen

3 || 0 - 1 - 2 - 3 - 4