30

APR

Manon Mariën wint 7km te Everberg

Zaterdag werd er te Everberg gelopen. Manon Mariën nam deel aan de 7km en won de wedstrijd bij de dames. Ze werd op dit lastige parcours 15e in totaal in 37'06.

Gepost door: Atletiek

26

APR

PK SVS

Vandaag stond in Hulshout het provinciaal kampioenschap SVS op het programma.

Klik hier voor de uitslag.

 

Gepost door: Algemeen

23

APR

2e dag PK piste: goud voor Sam Valgaeren en zilver voor Thomas Derboven

Op de 2e dag van het Provinciaal kampioenschap piste hadden we met Sam Valgaeren, Thomas Derboven en Gerry Verhaert nog 3 mannen aan de start van de 1500m. Gerry, die gisteren al gelopen had, nam het eerste kopwerk voor zijn rekening. Hij maakte direct tempo met Sam in het spoor en zij sloegen zo direct een gaatje met de anderen. Thomas zette zich op de 2e plaats in het achtervolgende groepje en liet zich zo meedrijven. Na 870m zat Gerry zijn taak er op en Sam liep zo afgescheiden naar de overwinning in 3'58". Het was zijn 4e titel op rij. Achter Sam maakte Thomas het feestje compleet door naar de 2e plaats te sprinten in 4'07".

Foto's

Gepost door: Atletiek

22

APR

Meeting te Tessenderlo

Woensdagavond is Liesbeth Monsecour een 1500m gaan lopen te Tessenderlo, dit als voorbereiding van het PK piste dit weekend. Ze had als doel om onder de 5 minuten te duiken. Ze zat perfect op schema, maar viel stil in de laatste 200m en eindigde zo als 4e in 5''06".

Uitslag

Gepost door: Atletiek

22

APR

Thomas Derboven wint Run with wolves te Wolfsdonk

Op vrijdagavond heeft Thomas Derbovende 5km gewonnen op de jogging te Wolfsdonk.

Meer info volgt...

Foto's

Gepost door: Atletiek

3 || 0 - 1 - 2 - 3 - 4