14

AUG

Winst voor Jari Stappaerts in Ironkids te Maastricht

Winst voor Jari bij Ironkids te Maastricht in slechte weersomstandigheden. 1300 meter lopen en 5 KM fietsen samen met zijn grootste rivaal. Daarna nog 700 m lopen begonnen met een kleine voorsprong en deze  verder uitgebouwd. Hiermede ook winnaar van het ironkid klassement voor Limburg  (BE + NL).

Gepost door: Duatlon-triatlon

10

AUG

Matthias Steenwerckx loopt nieuw PR op de 1000m te Herentals

Gisterenavond zakten Matthias Steenwerckx en Gerry Verhaert naar Herentals af voor de 1000m.Matthias was direct met 3 voorop (waaronder een haas). In de laatste rechte lijn werd het een sprint op het scherp van de snee. Tot de andere Matthias naar buiten dreef...hij moest zelfs finishen in baan 5. Zo werd Matthias 2e in een nieuw PR: 2.32.68 Gerry liep een redelijk constante koers. Na 500m ging hij alleen in de achtervolging. Hij eindigde zo als 3e in 2.39.28
Gepost door: Atletiek

9

AUG

Koen Heremans wint te Duffel

Zondag werd er gekoerst voor de VWF te Duffel. Koen Heremans won er de wedstrijd!

Gepost door: Wielrennen

9

AUG

Triatlon Rijkevorsel

Zaterdag was er de triatlon te Rijkevorsel. Met Evi Vandewalle,Thomas Derboven en Wim De Voeght stonden er 3 Domo-Scott-atleten aan de start. Thomas werd er 14e, Wim 154e en Evi 219e (22e dame).

Uitslag - Foto's

Gepost door: Duatlon-triatlon

1

AUG

In augustus geen training voor kinderen

In de maand augustus zullen er geen trainingen zijn voor de kinderen (tot en met miniem). Vanaf 5 september 2017 beginnen de trainingen terug vanaf 19u (o.l.v. Tom Lambrechts).

Gepost door: Algemeen

2 || 0 - 1 - 2 - 3 - 4