18

MAY

Matthias Steenwerckx loopt naar reekswinst op 400m te Vilvoorde

Gisterenavond was het meeting te Vilvoorde. Matthias Steenwerckx stond aan de start van de 400m. Matthias won zijn reeks in 52"18.

Gepost door: Atletiek

14

MAY

Koen Heremans wint in Morkhoven

Vandaag werd er voor de VWV gekoerst in Morkhoven. Koen Heremans startte er in de C-reeks. Hij raakt met een groepje van 9 weg en naar het einde toe met 2 licht afgescheiden op kop. Koen maakte het af in de sprint en zo was zijn 2e overwinning van het seizoen een feit. Koen ging ook nog van start bij de liefhebbers...

Gepost door: Wielrennen

14

MAY

Kaat Van Eynde 4e in 1/8e triatlon te Geel

Vandaag stonden Thomas Derboven en Kaat Van Eynde aan de start van de 1/8e triatlon te geel. Thomas kwam als 42e uit het water en begon dan aan zijn inhalingstocht tijdens het fietsen. Deze inhaalrace zette hij verdertijdens de afsluitende 5km in het lopen om dan als 16e over de finish te komen. Kaat kwam bij de dames als 1e uit het water. Ze begon dan ook op kop aan de 20km fietsen (niet stayeren). Uiteindelijk kwam ze als 4e in de wissel en dit was ook aan de finish haar plaats. Ze eindigde als 4e niet zo ver van de 3e podiumplaats.

Uitslag volgt - Foto's

Gepost door: Duatlon-triatlon

13

MAY

Liesbeth Leysen op het podium in 70.3 te Mallorca

Vandaag was er de 70.3 triatlonwedstrijd te Mallorca. Voor de 1,9km zwemmen, 90km fietsen en afsluiten met een halve marathon te lopen, hadden we met Pieter Heemeryck en Liesbeth Leysen 2 Domo-Scott-atleten aan de start. Pieter had goed gezwommen en begon als 1e te fietsen. Hij hing nog in 3e positie als hij na 80km lek reed (game over....startnummer 13). Liesbeth was als 7e van haar categorie uit het water gekomen en reed daarna naar de 3e plaats. Deze plaats gaf ze niet meer af en zo kwam ze na 5u07"52 als 3e over de finish!!!

Uitslag

Gepost door: Duatlon-triatlon

9

MAY

Wielerwedstrijd Grasheide

Gisterenavond werd er gekoerst voor de VWV in Grasheide. Koen Heremans vond in de C-reeks niet zijn beste benen en besloot erna nog met de Liefhebbers mee te rijden. Hier was ook Wim De Vries van de partij. Koen raakte al snel met 6 voorop en werd ondanks krampen nog mooi 5e. Wim eindigde in de groep.

Gepost door: Wielrennen

1 || 0 - 1 - 2 - 3 - 4