18

JUN

Sander Heemeryck knap 6e in triatlon te Kanne

Gisteren was er de Caveman triatlon te Kanne. Deze maakt deel uit van de UrbanTriSports 3series. Voor Sander was het zijn 1ste lange triatlon (1200m zwemmen - 60km fietsen - 13km lopen) en hij deed dit met verve. Ze moesten tijdens het fietsen 3 x de Slingerberg beklimmen en dit lag Sander duidelijk goed. Hij zette na het zwemmen dan ook een knappe inhaalrace in wat resulteerde in een zeer knappe 6e plaats.

Gepost door: Duatlon-triatlon

12

JUN

Flanders Cup Huizingen

Zaterdag was het Flanders Cup Meeting te Huizingen. Sam Valgaeren stond aan de start in de A-reeks van de 1500m. Hij zat tot halfweg op schema voor een goede tijd, maar moest dan het tempo minderen. Sam finshte als 6e in 3'54"11.

Uitslag

Gepost door: Atletiek

8

JUN

Evi Vandewalle 4e in duatlon te Elsegem

Ieder jaar is er op Pinkstermaandag de sprintduatlon (3km lopen - 35km fietsen - 3km lopen) te Elsegem. Zo ook dit jaar...4 van onze duatleten gingen er van start, nl. Evi Vandewalle, Wim De Vries, Jan Ver Elst en Leo Laurens.

Evi kwam als 6e uit de 1e wissel. Ze fietste dan de hele fietsproef zo goed als alleen. Evi kwam als 2e dame de 2e wissel binnen. In de laatste run verloor ze nog 2 plaatsen. Ze strandde op 5 seconden van het podium...toch een knappe wedstrijd met een 4e plaats als eindresultaat.

Wim De Vries werd 25e, Jan Ver Elst 32e en 3e master 50+ en Leo Laurens werd 67e en 3e master 60+

Uitslagen

 

Gepost door: Duatlon-triatlon

6

JUN

Liesbeth Monsecour 2e in Aarschotse stratenloop

Gisteren was er de Aarschotse stratenloop met start en aankomst aan de Knoet. Liesbeth Monsecour liep het grote deel van de wedstrijd aan de leiding. Ze werd uiteindelijk 2e op de 3km. Manon Mariën kwam als 7e over de finish. Jente Raeymaekers eindigde als 30e. Bij de 3km heren werd Gerry Verhaert 4e en Siebe Philips 15e. Lars Raeymaekers eindigde als 32e. Op de 6km liep Thomas Derboven een sterke wedstrijd. Hij werd 4e. Walter Verlinden kwam als 61e over de streep. Ronald Raeymaekers eindigde als 99e.

Uitslagen - Foto's

Gepost door: Atletiek

6

JUN

Koen Heremans wint in Brasschaat

Gisteren werd er voor de VWV gekoerst in Brasschaat. Koen Heremans pakte er zijn 5e overwinning van het seizoen.

Gepost door: Wielrennen

1 || 0 - 1 - 2 - 3 - 4