20

SEP

Kaat Van Eynde 24e op WK sprintduatlon U23

In Rotterdam waren er afgelopen weekend de wereldkampioenschappen triatlon. Kaat Van Eynde stond aan de start van de sprintduatlon en eindigde knap als 24e.

Uitslag

Gepost door: Duatlon-triatlon

18

SEP

Mooie overwinningen voor AC Hulshout in de Scott-offroad-run te O.L.V.-Lombeek

Gisteren was er in O.L.V.-Lombeek de Scott-offroad-run. Op de 5km was de overwinning voor Thomas Derboven. Tom De Smet werd knap 2e. Peter Van Beersel eindigde als 4e, Lars Raeymaekers als 8e en Ronald Raeymaekers als 11e.

Op de 15km liepen Sam Valgaeren en Glen Laurens hand in hand als 1e over de finish. Jan Ver Elst werd 13e (3e master B), Yeray Luxem 14e, Liesbeth Monsecour 15e (1e dame) en Liesje Dockx 40e (3e master A).

Op de 26km eindigde Sandra Van Steen als 49e (1e masterB) en Filip Van Den Brande als 50e.

uitslagen  -  Foto's

 

Gepost door: Atletiek

18

SEP

Koen Heremans wint te Bonheiden

Zondag was er koers van de VWV te Bonheiden. Koen Heremans won er de koers in de C-reeks. Daarna startte Koen nog bij de liefhebbers om extra kilimeters te trainen.

Gepost door: Wielrennen

18

SEP

Evi Vandewalle 6e in Lotenhulle

Gisteren reed Evi Vandewalle koers (LWU) in Lotenhulle. Ze werd knap 6e.

Gepost door: Wielrennen

18

SEP

Wim De Vries en Thomas Derboven 3e in trio-triatlon te Mechelen

Zaterdag was er de trio-triatlon te Mechelen. Wim De Vries en Thomas Derboven deden er samen met de broer van Kaat Van Eynde mee voor AC Hulshout. Onze zwemmer kwam rond de 15e uit het water. Daarna reed Wim de Vries naar de 3e plaats. Deze wist thomas Derboven in het lopen vast te houden, wat resulteerde in een mooie 3e plaats voor ons team!

Foto's

Gepost door: Duatlon-triatlon

0 || 0 - 1 - 2 - 3 - 4